fbpx

De Jong satte rekord med sin pasningssikkerhed

Anders Lang Jensen - 08.02.21

// Frenkie de Jong


Da Barca i 2019 hentede hollandske Frenkie de Jong i Ajax, var det en boldsikker midtbanemand, man kunne se frem til at få til klubben. Siden da har hollænderen vist sine færdigheder, og mod Betis ramte alle pasninger plet.

Efter en hård midtuge med forlænget spilletid mod Granada i Copa del Rey var Frenkie de Jong bænket til kampen mod Betis, men da Ronald Araujo blev skadet, kom hollænderen på banen efter bare 12 minutter. Herfra viste midtbanespilleren en imponerende sikkerhed på bolden.

Fra sin indskiftning og frem til det 77. minut spillede de Jong i det centrale forsvar, og i slutfasen rykkede han frem på midtbanen. Og på statistikken leverede Frenkie de Jong en nærmest uhørt indsats med sine pasninger. Samtlige 81 afleveringer fra de Jongs fod ramte nemlig en medspiller.

Det giver ganske enkelt en pasningssikkerhed på 100%. En rekord der ikke er set af en indskiftet spiller i La Liga siden sæsonen 2005-06. I Frenkie de Jongs tilfælde blev han dog allerede indskiftet efter 12 minutter, hvorfor hollænderen stort set spillede en fuld kamp uden én eneste fejlaflevering.

.:FORSIDE:.