fbpx

Gündogan: 'Jeg har ikke besluttet min fremtid endnu'

Simon Arun Vrábel - 12.06.23

// Gündoğan

Efter at Manchester City lørdag vandt det eftertragtede Champions League-trofæ, var de mange fremmødte journalister især interesseret i at tale med Gündogan om hans fremtid, men tyskerens svar var overraskende stik modsat af hvad alle havde forventet.

Rygtet på vandrørene i dagene op til Champions League finalen imellem Manchester City og Inter Milan lød på, at Ilkay Gündogan ville offentliggøre sit skifte til Barca umiddelbart efter finalen. Derfor har tyskerens udtalelse efter kampen skabt løftet øjenbryn i Catalonien, og muligvis et Mellemøstligt tilbud kunne være årsagen.

Især i den catalanske presse har der igennem de seneste måneder været mange vedholdende rygter om, at Ilkay Gündogan ikke ønsker at forlænge sin kontrakt med Manchester City på trods af, at være fast starter på Pep Guardiolas succeshold. Den 32-årige midtbanespiller skulle efter flere samtaler med Xavi være blevet overbevist om at rejse til Barca på en fri transfer og offentliggørelsen af aftalen skulle angiveligt være sket umiddelbart efter Champions League finalen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Netop derfor har Gündogans udtalelse efter finalen lørdag aften skabt splittelse, for imens den catalanske presse er forundret, så er den engelske presse omvendt yderst forhåbningsfulde på grund af tyskerens markante udtalelse. I England ser man det nemlig som en mulighed, at tyskeren alligevel vælger at blive på Etihad Stadium. Direkte adspurgt om sin fremtid svarede Ilkay Gündogan nemlig følgende:

'Jeg er utrolig glad lige nu, og min fremtid? Jeg ved det ikke endnu. Jeg har ikke truffet nogen endelig beslutning omkring næste sæson' sagde han-

Udtalelse har i den grad skabt løftet øjenbryn i Catalonien, og ifølge avisen Sport skulle et lukrativt tilbud fra den mellemøstlige klub, Al Ittihad, som netop har hentet Karim Benzema, have skabt tvivl hos Gündogan. Avisen fortæller ydermere, at Dortmund også skulle have kontaktet Gündogan og tilbudt ham at vende tilbage til Tyskland for at erstatte Bellingham, som er rejst til Real Madrid. Det tilbud skulle være en del af en samlet pakke, hvor Gündogan vil indgå i den sportslige administration efter at have stillet støvlerne på hylden.

Det virker derfor som et skridt frem og to tilbage for Barca i jagten på Ilkay Gündogan, men i sidste ende er det helt store spørgsmål, hvor tiltrækkende tyskeren finder Xavis projekt.

.:FORSIDE:.