fbpx

Her er Eric Abidals kontroversielle udtalelser

FCBARCELONA.DK - 05.02.20

© Getty Images
// Lionel Messi

Tirsdag aften udviklede sig pludselig dramatisk, da Lionel Messi på Instagram rettede en skarp kritik af Eric Abidal og de udtalelser, som franskmanden kom med i et interview med avisen Sport.

Det er ikke mange gange, at man har set Lionel Messi rette en kritik i offentligheden - slet ikke når det handler om Barca. Det skete dog tirsdag aften, da argentineren gik til tasterne og på Instagram kritiserede Eric Abidal og de udtalelser, som sportschefen kom med i et interview, da han blev spurgt til fyringen af Ernesto Valverde.

Her er hvad Abidal sagde:

'Mange spillere var ikke tilfredse og arbejdede ikke nok. Samtidig var der et problem i forhold til den interne kommunikation. Forholdet mellem træneren og truppen har altid været godt, men nogle gange kan som som tidligere spillere fornemme ting. Jeg fortalte klubben hvad jeg mente og herefter måtte vi tage en beslutning' sagde Abidal til avisen Sport.

Det er især udtalelserne om spillernes utilfredshed og at mange spillere ikke arbejdede nok, som fik Messi op i det røde felt. Argentineren mener nemlig, at Abidal generaliserede og dermed beskyldte hele truppen for noget, som tilhørte specifikke spillere. Derudover er Messi skuffet over, at Abidal mellem linjerne får det til at lyde som om, at spillerne var problemet, når ledelsen i klubben burde tage et lige så stort ansvar.

Som sportschef i Barca må man uden tvivl tage svære og somme tider kontroversielle beslutninger, men mange er enige om, at Eric Abidals helr store fejltagelse har været, at han har fortalt om det i offentligheden. Sager som disse hører til bag lukkede døre og slet ikke i pressen, hvor de bringer spillerne og truppen i et dårligt lys.

Se Messis besked på Instagram med kritkken af Eric Abidal her.

.:FORSIDE:.