fbpx

I dag afgøres det om Barca kan hente en angriber

FCBARCELONA.DK - 11.02.20

© Getty Images
// Ousmane Dembélé

I dag opereres Ousmane Dembélé for sin lårskade og her ventes det med spænding, hvor lang tid lægerne vurderer han efterfølgende skal sidde udenfor. Det bliver nemlig afgørende for, om der kan hentes en erstatning.

Sportschef Eric Abidal er rejst med Dembélé til Finland, for at støtte sin landsmand før og efter operationen, der finder sted i dag. Det er den erfarne læge Sakari Orava der står for operationen på sin klinik i byen Turko.

Det er udelukkende Orava der stiller dianosen og dermed længden af den pause som Dembélé står foran. Vurderes den at blive på fem måneder eller mere, tillader reglerne at hente en erstatning, selvom transfervinduet er lukket.

Det forventes at Barca kommer med en officiel udmelding i løbet af i dag, hvor man informerer om den diagnose som Orava kommer med.

Bliver pausen som ventet på mere end fem måneder, skal Barca indenfor tre uger formelt anmode om tilladelse til, at hente en erstatning. Det er La Liga organisationen der vurderer anmodningen, blandt andet ved hjælp af en vurdering fra et uvildigt lægeteam.

Kommer den ventede godkendelse, har Barca 15 dage derfra, til at finde den spiller man ønsker.

.:FORSIDE:.