fbpx

Klar Barca-dominans på det spanske OL-landshold

FCBARCELONA.DK - 24.07.24

 


Fodboldturneringen ved de Olympiske Lege tyvstartede legene i dag, da Spanien mødte Uzbekistan. Her fik man bekræftet Barcas succesfulde ungdomsarbejde, for hele syv af spillerne i startopstilling har en relation til klubben.

Barcas arbejde med de unge talenter i La Masia har leveret mange spillere med høje kvalitetet, også selvom ikke alle når at triumfere i klubben og må rejse videre.

OL er som udgangspunkt for spillere op til 23 år, så det er unge spillere der udgør stammen på landsholdene ved legene. Da Spanien i dag offentliggjorde sin startopstilling til opgøret mod Uzbekistan, var der hele syv nuværende eller forhenværende spillere fra Barca.

Artiklen fortsætter under annoncen


Cubarsí, Fermín López og Eric García tilhører Barcas aktuelle førstehold og de startede alle inde. Derudover tog Arnau Tenas plads målet, mens Sergio Gómez, Abel Ruiz og Juan Miranda også var med fra start.

Ingen af de fire sidstnævnte nåede at slå igennem på Barcas førstehold og de valgte derfor at fortsætte karrieren et andet sted.

I La Masia kan de være meget stolte over, at have leveret hele syv ud af elleve startende spillere til Spaniens første startopstilling ved OL.

ol1F

// OL 2024
.:FORSIDE:.