fbpx

Madrid-avisen Marca forsvarer Messis høje løn

FCBARCELONA.DK - 01.02.21

// Lionel Messi


Afsløringen af Messis astronomiske kontrakt med Barca skabte overskrifter i går og det har givet mange kommentarer. Nu kommer Madrid-avisen Marca noget uventet med en ubetinget opbakning til Messi.

Reaktionerne på afsløringen har været mange og de har spændt vidt, lige fra forargelse til ubetinget opbakning til Barca og Messi. I går kom der støtte fra en noget uventet kant, nemlig den meget Real Madrid venlige avis Marca.

De skrev følgende i går:

'Messis kontrakt lyder på 555 mio. euro for fire år. Folk der mener han får for meget, bør tænke sig om. De skal tænke på de indtægter han skaber og alt hvad han har givet for klubben gennem de 16 år år han har båret deres trøje.

Med Messi på holdet har Barcelona vundet alt, noget som ingen havde forestillet sig, da han debuterede i en venskabskamp mod Porto. Fire Champions League, mesterskaber, VM for klubhold, supercups... Der er ikke en titel han ikke har vundet. Med ham er Barcelona blevet anerkendt som verdens bedste hold og de har kunne købe de bedste spillere i verden, for alle ønsker at spille med Messi.

Ud over resultaterne skal man også tænke på de indtægter han skaber for klubben. Når man forhandler med en sponsor stiger prisen automatisk med Messi i Barcelona. Det gælder alle klubbens sponsorer. Det er rigtigt at Messis løn er atronomisk, men han fortjener det som spiller og for de værdier han tilfører Barcelona.

Det er derfor at Manchester City og PSG overvejer at hente ham. De ved hvilken enorm effekt han vil have på sponsorindtægterne. Det er årsagen til, at de vil investere i en spiller på 33 år. Det koster mange penge at blive sat i forbindelse med verdens bedste spiller. Det ved de alle og det ved man også i Barcelona'.

Messi sætter helt sikkert stor pris på meldingen fra Marca, ikke mindst fordi avisen hører til i Madrid. Marca kunne reelt bare have undladt at skrive noget, men de følte behov for at bakke verdens bedste spiller op.

.:FORSIDE:.