fbpx

Marc Vidal skal afløse Peña hvis han bliver skadet

FCBARCELONA.DK - 08.12.23

 


Med Ter Stegen ude med en rygskade er det uvist, hvem der skal overtage pladsen i målet i tilfælde af, at reservemålmand Iñaki Peña også skulle blive skadet. Xavi har angiveligt peget på den ukendte Marc Vidal fra Barca Atlétic.

Ter Stegen skal opereres for sin rygskade og det kommer til at vare et godt stykke tid, før han kan spille igen. I mellemtiden får Iñaki Peña opgaven mellem stængerne, en opgave han har løst flot i de seneste kampe.

Artiklen fortsætter under annoncen


Med hvad nu hvis også Peña skulle blive skadet? Hvem vil Xavi så placere i målet? Barca træneren har tidligere haft udtaget såvel den 19-årige Astralaga og den 17-årige Diego Kochen til førsteholdets kampe, men ingen af dem vurderes klar af Xavi til en hovedrolle på Barcas førstehold. Det skriver avisen Sport.

La Liga regler siger, at en klub kun må hente hjælp på sit andethold, hvis spilleren er under 23 år. Der er dog en undtagelse når det gælder målmænd, for her er aldersgrænsen sat til 25 år.

Det skulle have fået Xavi til at pege på Marc Vidal på 23 år. Han er lejet i Andorra denne sæson og betragtes som førstekeeper på Barcas andethold Barca Atlétic.

Marc Vidal er ukendt for de fleste, men Xavi skulle have tillid til, at han kan træde til og hjælpe førsteholdet, hvis det skulle blive nødvendigt.// Iñaki Peña
.:FORSIDE:.