fbpx

Medier: Barca er i gang med at forlænge med Messi

FCBARCELONA.DK - 19.12.19

© Getty Images
// Lionel Messi

Leo Messis fodboldmæssige fremtid har været til debat siden hans takketale ved Ballon d'Or. Nu har Barca angiveligt taget initiativ til en snak om forlængelse af hans kontrakt, der udløber om blot halvandet år.

De to største catalanske sportsaviser, Sport og El Mundo Deportivo, er begge i dag ude med forlydender om, at Barca har kontaktet Messis far Jorge Messi, for at tage hul på forhandlinger om en forlængelse.

Det sker få uger efter at Messi selv skabte tvivl om sine planer for fremtiden, da han ved takketalen ved Ballon d'Or udtalte, at karrieren nærmer sig sin afslutning. Det skabte straks spekulationer om, at han ville stoppe når hans kontrakt udløber til sommeren 2021.

Messis far er i Barcelona i anledning af El Clásico og det skulle være her at præsident Josep Maria Bartomeu skulle have indledt dialogen om en ny kontrakt. Det vil i givet fald blive Messis niende kontrakt med Barca.

Målet skulle angiveligt være at forlænge med yderligere to år, altså frem til 2023, hvor Messi fylder 36 år i juni.

Messi selv har for nyligt udtalt, at han ønsker at blive i Barca og at der ikke vil opstå problemer, hvis der skal forhandles ny kontrakt. Derfor er det meget muligt, at der i løbet af foråret kommer godt nyt fra denne front.

.:FORSIDE:.