fbpx

Messi er verdens suverænt bedst betalte spiller

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 09.02.20

© Getty Images
// Lionel Messi

Det franske fodboldmagasin, L'Equipe, publicerede forleden en liste over verdens bedst betalte spillere og trænere. Her blev det slået fast, at Messi fortsat er den profil, der modtager den markant højeste løn.

Lionel Messi beholder fortat kronen som verdens absolut bedst betalte fodboldspiller med enorm margen. Med en månedlig bruttoløn på svimlende 8,3 mio. euro tjener argentineren næsten dobbelt så meget som Cristiano Ronaldo, der indtager andenpladsen på listen.

Den evige konkurrent fra Portugal, der i dag spiller for Juventus, tjener således 4,5 mio. euro om måneden, efterfulgt af Neymar, som modtager 3 mio. euro per måned i PSG.

Hvad der er næsten endnu mere bemærkelsesværdigt er, at Barca har tre spillere med på top 5-listen. Både Antoine Griezmann og Luis Suárez har ifølge L'Equipe rundt regnet en månedsløn på 3 mio. euro - ligesom Neymar. En anden stor overraskelse er, at der ikke optræder én eneste Premier League-spiller på listen.

Blandt trænerne modtager Atlético Madrids Diego Simeone den suverænt højste hyre, efterfulgt af Pep Guardiola og dernæst José Mourinho og Jürgen Klopp. De to respektive lister over verdens bedst betalte fodboldspillere og trænere kan ses nedenfor:

Verdens bedst betalte fodboldspillere
1. Lionel Messi: 8,3 mio. euro per måned
2. Cristiano Ronaldo: 4,5 mio. euro per måned
3. Neymar: 3 mio. euro per måned
4. Antoine Griezmann: 3 mio. euro per måned
5. Luis Suárez: 3 mio. euro per måned
6. Gareth Bale: 2,5 mio. euro per måned
7. Eden Hazard: 2,5 mio. euro per måned
8. Kylian Mbappe: 1,9 mio. euro per måned

Verdens bedst betalte trænere
1. Diego Simeone: 3,6 mio. euro per måned
2. Pep Guardiola: 1,94 mio. euro per måned
3. José Mourinho: 1,46 mio. euro per måned
4. Jürgen Klopp: 1,46 mio. euro per måned
5. Zinedine Zidane: 1,4 mio. euro per måned
6. Antonio Conte: 1,38 mio. euro per måned

Det fremgår yderligere, at Manchester Uniteds målmand, David de Gea, modtager den højeste løn i Premier League på 1,76 mio. euro. I Bundesligaen kan Robert Lewandowski og Philippe Coutinho bryste sig af den højeste månedsløn. De tjener hver især 1,66 mio. euro.

.:FORSIDE:.