fbpx

Messi og Griezmann droppede dagens træning

FCBARCELONA.DK - 14.06.20

© FC Barcelona
// Lionel Messi // Træning // Antoine Griezmann

Barcas spillere fik løsnet musklerne i dag efter anstrengelsen i går aftes mod Mallorca, da de mødte ind til træning på Ciutat Esportiva. Her måtte man dog forgæves spejde efter Messi og Griezmann, der begge blev i træningslokalet.

Der bliver passet rigtig god på Messi, der for blot en uge siden viste tegn på overanstrengelse med en mindre forstrækning i det ene lår. Det afholdt ham dog ikke fra at spille samtlige 90 minutter i går på Mallorca, hvor ferieøens hold blev besejret med 0-4.

De 90 minutter var nok årsagen til, at Messi blev i træningslokalet, da holdkammeraterne i dag mødte ind til en gang restitutionstræning. Klubben har ikke meldt om skadesproblemer hos Messi og alt tyder på, at han er med når holdet træner igen i morgen.

Mere opsigtvækkende var det, at heller ikke Griezmann trænede med. Den franske angriber spillede kun en lille time mod Mallorca, så han burde ikke være blevet overbelastet. Derfor kunne hans fravær ved træningen være et signal om nogle problemer.

Om der er grund til uro finder man nok ud af allerede i morgen, for her forventes Setién at udtage sin trup til tirsdagens hjemmekamp mod Leganés.

Alle de øvrige spillere trænede med i dag. Dem der startede inde i går trænede efter et mere skånsomt program, mens de øvrige var oppe i fuldt tempo.

.:FORSIDE:.