fbpx

Officielt: Yamal og Cubarsí er nu førsteholdsspillere

FCBARCELONA.DK - 11.07.24

 


Lamine Yamal og Pau Cubarsí spillede en stor rolle i sidste sæson, men det var uden at tilhøre førsteholdet. Nu har Barca meldt officielt ud, at begge spillere nu definitivt kan kalde sig førsteholdsspillere.

16-årige Yamal og 17-årige Cubarsí fik deres absolutte gennembrud i sidste sæson. Yamal var en del af førsteholdstruppen hele sæsonen, mens Cubarsí fik sin debut i januar og med det samme tilkæmpede sig en hovedrolle.

Artiklen fortsætter under annoncen


Rent kontraktmæssigt tilhørte Yamal dog Barcas ynglingehold Juvenil A, mens Cubarsí var registrerert som andenholdsspiller hos Barca Atlétic. Det er der lavet om på nu, for i en officiel udmelding i dag bekræfter Barca, at begge nu er en del af førsteholdet.

Det varer dog et stykke tid før man får dem af se på træningsbanen i Ciutat Esportiva. Yamal spiller EM-finale på søndag og skal derefter holde nogle ugers ferie, mens Cubarsí er udtaget til OL med Spanien og først vender tilbage i løbet af august.

Der er næppe tvivl om, at Hansi Flick har udtænkt hovedroller til de to spillere fra La Masia, der forventes at være i klubben i mange år, hvor de forhåbentlig kan fortsætte den flotte udvikling.

cubarsi20F

// Lamine Yamal // Pau Cubarsí
.:FORSIDE:.