fbpx

Spænding om hvem der løber med Pichichi-trofæet

Magnus Wind - 19.07.20

© Getty Images
// Lionel Messi

Titlen som dette års topscorer i La Liga skal afgøres i sidste spillerunde, som spilles i dag. Duellen står mellem Lionel Messi og Karim Benzema, hvor Barca-anføreren har en lille fordel, da han fører med to mål. 

Torsdag aften blev det spanske mesterskab afgjort, da Real Madrid kunne lade sig hylde som dette års La Liga-mestre. Titlen som årets topscorer mangler dog stadig, at blive helt afgjort. Her ser det ud til, at den sidste spillerunde bliver afgørende for hvem, der kan modtage Pichichi-trofæet, som den mest scorende spiller denne sæson. 

Lige nu fører Lionel Messi med 23 mål og på andenpladsen finder man Real Madrids Karim Benzema med 21 mål. Franskmanden scorede begge mål i hovedstadsklubbens 2-1 sejr over Villarreal torsdag, hvor Messi fik netmaskerne til at blafre en enkel gang i nederlaget til Osasuna. Dermed er der stadig spænding om, hvem der bliver dette års La Liga-topscorer. 

Barca møder Deportivo Alavés på udebane, mens Real Madrid skal en tur til Leganés. Mens catalanernes modstander intet har at spille for, så er Leganés i en helt anden situation. Før sidste spillerunde ligger de lige under nedrykningstregen med et enkelt point op til redning.

Hvis det lykkes Messi at blive årets topscorer, vil det være fjerde gang i træk og syvende gang i alt, at argentineren vinder Pichichi-trofæet.

.:FORSIDE:.