fbpx

Torre ønsker at færdiggøre låneophold hos Girona

Peter Vyff - 07.12.23

// Pablo Torre

Der har været spekuleret en del i, hvorvidt Barca kunne finde på at tilbagekalde Pablo Torre, der ikke får meget spilletid hos Girona. Spanieren ønsker dog angiveligt selv at blive, efterat have talt med sin træner Michel.

Pablo Torre var en af flere spillere, der forlod Barca i sommer til fordel for et lejeskifte andetsteds. Ledelsen sendte midtbanespilleren til naboklubben Girona på et sæsonlangt lejeophold, som dog ikke er gået som forventet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Stortalentet har langt fra fået så meget spilletid som håbet, hvilket i høj grad skyldes Gironas imponerede efterår, der i øjeblikket placerer dem på en delt førsteplads i La Liga. Den 20-årige Torre har derfor haft svært ved at bryde ind i startopstillingen, og sammenlagt er det kun blevet til 201 minutters spilletid hidtil i sæsonen.

Barca overvejer derfor angiveligt at hente spanieren hjem fra lejeopholdet, og istedet udleje ham til en klub i Segunda División, hvor hold som Racing Santander, Real Valladolid og Real Zaragoza angiveligt ønsker at overtage ham. Midtbanespilleren betragtes nemlig fortsat som et af de største talenter i spansk fodbold, og Barca har ikke råd til, at hans udvikling går i stå ved at sidde på bænken.

Men ifølge avisen Sport har Torre angiveligt ingen intention om at afbryde låneopholdet hos Girona. U21-landsholdsspilleren ønsker istedet at færdiggøre lejeaftalen, da han føler sig godt tilpas hos catalanerne, på trods af, at det ikke er blevet til meget spilletid.

Det skyldes eftersigende en række samtaler med Girona-træneren Michel, der skulle have forklaret Torre, at hvis han fortsætter det hårde arbejde, så har han udsigt til regelmæssig spilletid resten af sæsonen. Barca følger derfor med sikkerhed situationen tæt, inden de om et par uger forventes at tage stilling til spanierens fremtid. 

.:FORSIDE:.