fbpx

Tre ungdomsspillere har fået tilbudt nye kontrakter

Peter Vyff - 08.03.24

 


Sommerpausen nærmer sig med hastige skridt, og ledelsen er allerede i gang med forberedelserne til den kommende sæson. Catalanerne skulle i den forbindelse have tilbudt kontraktforlængelser til tre ungdomsspillere.

Med kun tre måneder tilbage af sæsonen har ledelsen fået travlt med at forberede sig til det kommende transfervindue. Spillertruppen skal forstærkes på adskillige områder, samt skal der også findes en ny cheftræner efter at Xavi i starten af året annoncerede sin afsked.

Catalanerne har også fokus på at forlænge kontrakterne med en række ungdomsspillere, som har gjort det så godt, at man nu ønsker at binde deres fremtid klubben. Barca har da også haft stort held med at producere talenter til førsteholdet i efterhånden flere sæsoner, hvor Gavi og Alejandro Balde har fået deres gennembrud.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det næste kuld står allerede klar til at gøre sig gældende på seniorholdet, hvor der især har været fokus på Marc Guiu, Héctor Fort og Pau Cubarsí. Det kommer derfor heller ikke som en overraskelse, at ledelsen nu har tilbudt de tre La Masia-spillere en kontraktforlængelse.

Det skriver journalisten Toni Juanmartí fra avisen Sport, der også tilføjer, at ledelsen med forlængelserne ønsker at fjerne alt udefrakommende interesse på spillerne. Både Fort og Guius kontrakter udløber i 2025, og da de betragtes som to lovende talenter, ønsker man nu at sikre deres fremtid hos Barca.

Den 17-årige Cubarsí har været den helt store åbenbaring siden årsskiftet, hvor han har tilspillet sig en fast plads i midterforsvaret. Catalaneren har kontraktudløb i 2026, men taget hans lave frikøbsklausul i betragtning og hans store potentiale, håber ledelsen nu at beholde ham i adskillige år fremover.

Ledelsen håber at lukke forhandlingerne hurtigt, især med Guiu og Fort, hvorimod Cubarsís situation kan vise sig at blive mere vanskelig. Det skyldes især den store interesse fra blandt andet Manchester City, der kan vanskeliggøre forhandlingsprocessen en smule.

// La Masia
.:FORSIDE:.