fbpx

Tusquets: 'Ikke os der lækkede Messis kontrakt'

FCBARCELONA.DK - 18.02.21

// Lionel Messi // tusquets


Det er endnu ikke blevet afsløret hvem der lækkede Leo Messis fortrolige kontrakt med Barca til avisen Mundo. I går forsikrede Barcas midledtidige leder, Carles Tusquets, om, at det ikke har været nogen fra hans ledelse.

Det var den 1. februar at Madrid-avisen Mundo, ikke at forveksle med den catalanske sportsavis El Mundo Deportivo, bragte ordlyden af Messis kontrakt. Det skabte genlyd over hele verden, ikke mindst på grund af de astronomiske summer som Messi modtager for at spille for Barca.

Siden er jagten gået ind på den der lækkede kontrakten til Mundo og helt naturligt blev mistanken hurtigt rettet mod nogle i klubbens administration.

Lige siden Josep Maria Bartomeu trådte tilbage som præsident i oktober måned, har klubben været ledet af en midlertidig ledelse, med Carles Tusquets i spidsen. Han kunne i går forsikre om, at ingen fra hans ledelse har haft adgang til kontrakten.

'Jeg kan 100% garantere, at det ikke er nogen fra den midlertidige ledelse, for der er aldrig nogen der har bedt om at se den, hverken før eller efter. Vi har lavet en intern undersøgelse og her står det klart, at ingen har bedt om kontrakten' udtalte han i følge avisen Sport.

Tusquets tager altså alene ansvaret for, at kontrakten ikke er lækket i hans tid som midlertidig leder og naturligt nok kan han ikke stå til ansvar for, hvad der skete mens Bartomeu var præsident.

.:FORSIDE:.