fbpx

Veloplagt Messi i flot argentinsk sejr over Peru

FCBARCELONA.DK - 18.11.20

© Getty Images
// Lionel Messi

I nat dansk tid vandt Argentina med 2-0 ude over Peru i den sydamerikanske VM-kvalifikation. Det skete med en særdeles veloplagt Leo Messi, der styrede holdet i en af de bedste landskampe i lang tid.

De argentinske spillere havde næppe de store forhåbninger om en sejr i Lima, for det var 16 år siden at Argentina sidst havde fået en sejr med hjem fra den peruvianske hovedstad. Det sluttede dog med en flot og fortjent sejr på 0-2 efter en af de bedste argentinske landskampe i meget lang tid.

Begge mål kom indenfor kampens første halve time, på scoringer af Nicolas González og Lautaro Martínez, uden at Messi direkte var involveret i nogle af målene.

Det var han til gengæld i mange andre af kampens afgørende aspekter. Messi var veloplagt og holdt konstant gang i det argentinske spil, hvor han sørgede for fart i bolden og fordelte spillet. Det satte Peru under pres og de havde svært ved at få skabt noget.

Messi selv var tæt på at komme på tavlen et par gange, men marginalerne var ikke på hans side. Først måtte han se Perus keeper præstere en mirakuløs redning der gav hjørne og senere havde Barca-spilleren et skud tæt forbi mål efter en god dribletur.

Med sejren indtager Argentina 2. pladsen i VM-kvalifikationen med 10 point for fire kampe. Øverst ligger Brasilien med 12 point, efter en 0-2 sejr over Uruguay. Et af målene stod den forhenværende Barca-spiller Arthur for, mens der var afbud fra en coronaramt Luis Suárez hos Uruguay.

Nu kan Messi returnere til Barcelona med en god fornemmelse i kroppen. Han slutter sig til træningen i Barcelona i morgen eftermiddag.

.:FORSIDE:.