fbpx

Xavi har fået ok fra stamspillerne til Messis retur

Simon Arun Vrábel - 21.04.23

// Lionel Messi // Xavi

På næsten daglig basis kommer der nye historier om Messis tilbagevenden til Barca og den seneste lyder på, at Xavi har snakket med en række stamspillere i truppen, som alle byder argentineren velkommen med åbne arme.

Sommerens helt store transferemne bliver uden tvivl fremtiden for Lionel Messi og skulle det lykkes for Barca at hente argentineren tilbage til klubben vil det uden tvivl påvirke mange af holdets nuværende spillere. Derfor har Xavi snakket med truppens nuværende stamspillere, som angiveligt alle byderen verdensmesteren velkommen i truppen.

Stort set siden sin første dag som træner har Xavi argumenteret og kæmpet for, at Lionel Messi kunne komme tilbage til sin barndomsklub. Igennem denne sæson har cheftræneren derfor arbejdet med Laporta på at få tingene til at hænge sammen sportsligt og økonomisk, så verdens bedste fodboldspiller igen kan spille i blaugrana og dermed afslutte sin karriere dér hvor det hele begyndte for godt 30 år siden.

Artiklen fortsætter under annoncen


Messis tilbagevenden vil dog få stor betydning for mange af holdets nuværende spillere og nu fortæller avisen Sport, at Xavi har talt med en række nøglespillere på holdet for at sikre, at de også giver grønt lys til operationen. De første spiller, som Xavi talte med var angiveligt Dembélé hvis fremtid er usikker og da han spiller på Messis gamle position, vil han som udgangspunkt være mest påvirket af argentinerens comeback.

Ifølge avisen fortalte Xavi, at hans plan med Messi er at spille ham på den offensive midtbane hvorfor Dembélé ikke skal føle sig truet, men i stedet får verdens bedste fodboldspiller – nogensinde – til at lægge assists til franskmanden. Stort set den samme historie fik Lewandowski også fortalt og begge angribere skulle eftersignende være meget åbne for ideen om at få Messi tilbage på holdet. Derudover talte Xavi også med Busquets hvis fremtid, ifølge rygterne, afhænger af Messis retur og også Barca-kaptajnen godkendte operationen.

Afslutningsvis skulle Xavi også have talt med Ter Stegen, som tidligere har været en lille smule på kant med den lille troldmand, men den catalanske avis beretter, at den tyske målmand ser fortidens uenigheder som vand under broen. I stedet håber han, at Messi kan styrke holdet i jagten på endnu flere titler og dermed har Xavi fået sin godkendelse fra truppens nøglespillere. Derudover har flere andre spillere som Sergi Roberto, Jordi Alba og Ferran Torres offentligt udtalt, at de håber at Messi vender hjem igen.

Dermed ser det sportslige aspekt ud til at være på plads fra Xavis side og dermed kan Laporta forsætte sit arbejde med det økonomiske og kommercielle aspekt i at få La Liga til at godkende Messis retur.

.:FORSIDE:.