fbpx

Bayern München frygter at miste Thiago til Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 05.02.20

© Getty Images
// Thiago

Thiago Alcantaras kontrakt med Bayern München udløber i sommeren 2021 og efter syv sæsoner i Bundesligaen frygter bavarianerne at miste spansk-brasilianeren til Barca, der er fristet af en retur til Camp Nou.

Den tidligere Barca-spiller har startet 2020 strålende med tre mål i tre kampe, hvor det seneste mod Mainz var et flot et af slagsen. Thiago er en af nøglespillerne på holdet, men alligevel frygter Bayern München af miste ham til Barca.

Thiago er i gang med sin syvende sæson i Bundesligaen efter skiftet til tyskerne i 2013. I sommeren 2021 udløber kontrakten og Thiago tøver med at forlænge, fordi han ifølge de tyske medier er fristet af en tilbagevenden til Barca.

Thiago er 28 år og har stadig en lang karriere foran sig. Bayern ser Thiago som en af nøglefigurerne i at bygge et nyt storhold op. Ifølge tyske medier er de angiveligt klar til at tilbyde ham en årsløn på 15 mio. euro for at holde ham i klubben, hvilket kan friste Thiago til at blive.

Men ifølge tysker medier, heriblandt Bild, som har en stor betydning i Tyskland, så drømmer Thiago om at vende tilbage til Barca. Derfor kan det blive svært for Bayern at forlænge hans kontrakt, selvom Thiago har det godt i München, men Barcelona er hans hjem, hvor han føler, at han hører hjemme.

.:FORSIDE:.