fbpx

Thiago håber Coutinho bliver hos Bayern München

Rune Stentoft Arlbjørn - 04.05.20

© Getty Images
// Philippe Coutinho // Thiago

Coutinho har haft en blandet sæson på lån i Bayern München, men alligevel storroser holdkammeraten Thiago Alcántara sin klubbkammerat i et interview. Thiago håber også på, at Coutinho fortsætter hos Bayern i næste sæson.

'Jeg kender Coutinho rigtig godt, han er meget god. Jeg har set ham spille siden han var 12 år gammel. Jeg spillede futsal mod ham i Brasilien og han elskede det. Han mangler ikke noget og jeg elsker at spille med så dygtige fodboldspillere. Han er et fænomen' siger spansk-brasilianeren ifølge avisen Sport.

Thiago tilføjer: 'Coutinho er en spektakulær fyr. Han arbejder super hårdt, hans teknik er utrolig og det er svært at beskrive hvor god han er. Alle spillere har gode og mindre gode perioder, men han giver meget til Bayern. Vi håber, at han forstætter hos os i næste sæson også' afslutter den tidligere Barca-spiller.

I denne sæson har Coutinho spillet 32 kampe for Bayern München og scoret ni mål fordelt på Bundesligaen, Champions League og den tyske pokalturnering. Intet tyder dog på, at den tyske klub udnytter sin forkøbsret efter denne sæson.

.:FORSIDE:.