fbpx

Tør Koeman bruge Dest igen i aften mod PSG?

FCBARCELONA.DK - 10.03.21

// PSG // Champions League


Da Barca tabte med knusende 1-4 på Camp Nou i første Champions League 1/8 finale mod PSG, blev Sergiño Dest udsat for en reel ydmygelse af Kylian Mbappé. Spørgsmålet er om det sender Dest ud på bænken i aften.

Mbappé scorede hattrick i den franske 1-4 sejr for tre uger og en af årsagerne var, at Kylian Mbappé gjorde lige hvad der passede ham i Barcas højre side, hvor Dest var den franske angribers direkte modstander.

Den duel ikke bare tabte Dest. Han blev reelt ydmyget og det tog Koeman konsekvensen af midt i anden halvleg, kort efter at Mbappé havde scoret sit andet mål.

Dest blev kørt totalt rundtosset, virkede usikker og tog forkerte beslutninger. Den unge spiller var totalt overmatchet og det i en grad, at medierne frygtede for hans selvtillid på den lange bane.

Siden har Dest spillet sig gevaldigt op, men han har heller ikke stået overfor modstandere af Mbappés kaliber. Derfor er det oplagt, at Koeman spekulerer over, om Dest er den rigtige mand til opgaven i aftenens kamp.

PSG er selvfølgelig udmærket klar over styrkeforholdet mellem Dest og Mbappé og de vil forsøge at gentage succesen fra Camp Nou, hvis holland-amerikaneren starter inde for Barca.

Vælger Koeman at lade Dest starte på bænken, bliver det i stedet Oscar Mingueza der får højrebacken. Defensivt er han stærkere end Dest, men har slet ikke samme offensive kvaliteter og Barca har som bekendt brug for at score mange mål.

Hvad Koeman vælger får man svaret på lidt før kl. 20, når han offentliggør sin startopstilling til kampen.

.:FORSIDE:.