fbpx

Avis: Yamal tættere på spilletid end Fati og Torres

Peter Vyff - 18.08.23

// Lamine Yamal

Barca må til kampene imod Cádiz og Villarreal undvære Raphinha, der sidder ude med karantæne. Xavi skal derfor finde en erstatning hos reserverne, hvor Lamine Yamal angiveligt er tættere på spilletid end Ansu Fati og Ferran Torres.

Lamine Yamal har på kort tid taget Barca med storm, og han er udråbt som det næste helt store talent hos La Masia. Catalaneren har trods sine 16 år vist flere eksempler på hans blændende teknik og frygtløshed, når han i pressede situationer har driblet forbi flere af modstandernes forsvarsspillere.

Stortalentet er derfor allerede blevet en fast del af førsteholdet, hvor Xavi eftersigende har tænkt sig at benytte ham undervejs i en lang sæson. Yamal står dog ifølge avisen AS længere fremme i køen til spilletid end forventet, da han til kampen på søndag imod Cádiz har større chance for at komme på banen end Ansu Fati og Ferran Torres.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca må til opgøret undvære den faste starter Raphinha, der efter et rødt kort imod Getafe sidder ude med karantæne i de næste to spillerunder. Xavi har angiveligt tænkt sig at erstatte brasilianeren med Ez Abde, og skulle han bestemme sig for at spille med to kantspillere, så kan det betyde spilletid til Yamal.

Cheftræneren vil dog med sikkerhed være forsigtig med brugen af kantspilleren, og det er derfor ikke utænkeligt at Xavi vil stille op med Pedri på kanten, som i kampen mod Getafe. Og skulle rygterne tale sandt, så er det noget af et signal af sende til Fati og Torres, der fortsat ikke kan føle sig sikre i klubben.

Ledelsen ønsker eftersigende at tilføje endnu en forstærkning til offensiven, hvilket betyder at en af spillerne sandsynligvis må forlade Camp Nou. Barca-duoen har dog gentagende gange ytret sig negativt om at tage afsked med Camp Nou, selvom Fati i disse dage meldes som et varmt transferemne hos Atlético Madrid.

.:FORSIDE:.