fbpx

Avis: Yamal vælger Spanien over Marokkos landshold

Anders Lang Jensen - 29.08.23

// Lamine Yamal

Lamine Yamal har på rekordfart brudt gennem lydmuren i Barca i de første kampe i sæsonen. I de to sidste kampe er det 16-årige stortalentet startet inde, og han er nu tæt på at blive udtaget til det spanske A-landshold.

Efter de store præstationer på førsteholdet i Barcelona er opmærksomheden naturligvis steget voldsomt omkring Lamine Yamal, også på landsholdsniveau. Yamal kan vælge mellem Spanien og Marokko, og den 16-årige kantspiller har angiveligt overvejet sin landsholdsfremtid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Begge A-landshold har kontaktet Lamine Yamal, og talentet har derfor skulle tage et vigtigt valg. Lige så snart han repræsenterer et A-landshold, vil han nemlig være låst for selvsamme nation. Det peger nu i retning af, at det bliver Spanien.

Ifølge avisen Sport er Lamine Yamal nemlig udset til at blive udtaget til den kommende landsholdsrunde for Spanien til EM-kvalifikationskampene mod Georgien og Cypern. På den måde vil Spanien også låse Yamal og dermed sikre sig hans evner i fremtiden på landsholdet.

Lamine Yamals far er fra Marokko, men Yamal har selv repræsenteret Spanien på ungdomslandsholdene. Senest som stor profil for U17-landsholdet, men meget snart tager Yamal altså springet op på A-landsholdet efter en overbevisende sæsonstart trods sin unge alder.

yamal15

 

.:FORSIDE:.